Wie ben ik?

Gediplomeerde lerares basisonderwijs, tevens in het bezit van de DAEFLE (diploma om de Franse taal aan buitenlanders te onderwijzen, afgegeven door de Alliance Francaise) biedt talenvakanties aan. Voor jongeren en volwassenen die Frans willen leren of die hun Frans willen verbeteren en tevens de Franse kultuur willen leren kennen.


Verblijf

Bij het gezin (we hebben drie kinderen, een jongen, Jonathan (1989) en twee meisjes, Juliette (1991) en Mathilde (1998), mijn echtgenoot is direkteur aan een basisschool. Het verblijf in een Franse familie is de beste manier om je Frans te verbeteren. Je hebt thuis individuele Franse les (10 uur per week of meer indien je dat wenst). Je hebt je eigen slaapkamer met wastafel. De badkamer is naast de slaapkamer.


De maaltijden

Half pension of volledig pension, huiselijke maaltijden, die met het gezin worden gebruikt. Dit is een goede manier om ideeen uit te wisselen en Frans te praten.


Kulturele en geografische bezoeken

Vertel ons over je hobbies en je smaak. Wij proberen om daar de uitstapjes aan aan te passen. Ons dorp ligt aan de Loire, in de buurt van Nantes, Bretagne, de Vendee. Sportieve mogelijkheden : fietsen, wandelen, tennis, badminton, golf, kano. Kulturele aktiviteiten : o.a. bezoek aan de musea van Nantes, Angers, wijnkelders en wijngaarden.


Hoe kan ik contact opnemen met mij?

Als dit soort ervaring je aanspreekt en je wilt meer informatie, neem kontakt met ons op :

per e-mail : isadoudon@gmail.com

par telefoon : +(33) 6.72.49.72.59 of +(33) 2.51.14.13.86

Wanneer u op de pagina contact

Isabelle Jamet en familie

galerie mail tarifs region livreor
fr al an es it nl

Accueil/Home